Memorandum Dierenwelzijn - In 13 stappen naar een diervriendelijk beleid - www.limburg.be/dierenwelzijnmemorandum

In 13 stappen naar een diervriendelijke gemeente

woensdag, 27 juni 2018

Dierenwelzijn lééft en heel wat gemeenten laten zich ook steeds meer van hun diervriendelijke kant zien. Een trend die we vanuit het provinciebestuur alleen maar toejuichen.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen bieden we aan lokale besturen een stappenplan om het in de toekomst nóg beter te doen want dieren verdienen meer dan alleen onze sympathie, ze hebben ook nood aan een echt beleid.

Raadpleeg welke 13 stappen we aanbevelen via www.limburg.be/dierenwelzijnmemorandum.