• Leven
  • Klimaat
  • Provincie Limburg zet in op kennisuitwisseling voor het behalen van de klimaatdoelstellingen
Klimaatplannen van denken naar doen, deel 2

maandag, 25 juni 2018

Het Limburgse provinciebestuur ondersteunt haar gemeenten bij hun klimaatbeleid en het omgaan met de klimaatverandering. “Daarom bundelen we op de website heel wat bestaande succesvolle gemeentelijke klimaatinitiatieven. Onze gemeentebesturen kunnen bovendien gebruik maken van aanvullende, praktische info en modeldocumenten. Op die manier willen we de kennisuitwisseling en samenwerking tussen de Limburgse gemeenten nog vergroten”, zegt gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove.

De nieuwe klimaatprojecten vind je via www.limburg.be/lokaleklimaatprojecten. Kies bij thema voor "Nieuwe projecten" en klik op filter.

Lees het volledige persbericht.

• Leven
  • Klimaat