Smart Digital Farming - Agrifood 4.0

Werken
Weergave landbouwdata

Smart Digital Farming is geen science fiction! Data kunnen jou als land- of tuinbouwer helpen om onderbouwde beslissingen te maken. Vul je stielkennis aan met cijfers om zo de marge voor fouten te minimaliseren.
"Meten is weten" is nu meer dan ooit de realiteit. Maar hoe werkt dat in de praktijk?
Op deze infodag komen innovaties aan bod die al in de praktijk hun nut bewezen hebben.
Ze worden voorgesteld, ondersteund door de ervaringen van collega-landbouwers, erfbetreders en praktijkcentra.
Daarnaast krijg je een beeld van de benodigde investering, het rendement en de terugverdientijd van de verschillende technieken, maar ook de stappen die je kan zetten om er morgen mee te beginnen.

• Deel 1
    • 17.00 u. Demonstraties grondbewerking
  • Deel 2
    • 18.30 u. Rondleiding bij Agropolis + Verwelkoming met een hapje en een drankje
  • Deel 3
    • 19.30 u. Officiële opening avondprogramma door KBC/Innovatiesteunpunt
    • 19.40 u. Voorstelling door Agropolis
    • 20.00 u. Verschillende user cases (15 min/case)
    • 22.00 u. Einde van het programma

Maandag, 15 oktober 2018

van 17.00 - 22.00 u.

Waar

Agropolis Incubator, Agropolis Park 101, 3640 Kinrooi (gps: Vilgertenweg, Kinrooi)

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven voor dit event is verplicht en dient te gebeuren voor 19 oktober 2018.

Innovatiesteunpunt Boerenbond in samenwerking met de Provincie Limburg

stijn.bossin@innovatiesteunpunt.be