Week van de Korte Keten: inspiratiesessie

Werken

Consumenten hechten steeds meer belang aan de herkomst van hun voeding. Deze evolutie houdt een groot potentieel in voor producenten van hoeve- en streekproducten.

Van 26 mei tot 3 juni 2018 wordt in heel Vlaanderen de Week van de Korte Keten georganiseerd. Hierin passen verschillende initiatieven rond de promotie van hoeve- en streekproducten om een duurzame toekomst voor de landbouw in Limburg te verzekeren.

Graag nodigen wij jou uit op een informatie- en inspiratiesessie over de Week van de Korte Keten om aan te tonen hoe je als lokale producent of beleidsmaker hieraan kunt meewerken. Wij verwelkomen jou graag op 22 februari in Thor Central te Genk.

• 19.00 u. Ontvangst
  • 19.30 u. Verwelkoming door Inge Moors, gedeputeerde voor Landbouw en Platteland
  • 19.40 u. Week van de Korte Keten: enkele inspiratievoorbeelden door Bart Thoelen, Steunpunt Hoeveproducten
  • 20.00 u. Limburg in Actie door Jan Noelmans, provincie Limburg, dienst Landbouw en Platteland