wijngaard met druiven

Gezocht: naam en etiket voor nieuwe Limburgse wijn

maandag, 09 juli 2018

Ben jij een wijnliefhebber? Of creatief met woorden of (digitale) tekenpen? Dan zijn het Kenniscentrum Wijnbouw en de provincie Limburg op zoek naar jou.
Want goede wijn behoeft misschien geen krans, maar wel een naam en etiket.

Die goede wijn is afkomstig van druiven die groeien aan de wijnranken van het Kenniscentrum Wijnbouw in Kerkom. Daar onderzoeken ze welke fruitteeltmethodes de lekkerste, milieuvriendelijkste en gezondste druiven en wijnen opleveren.
En dat die onderzoekers goed werk leveren, dat próéf je. Want hun eerste witte wijn is een waardevolle nieuwe telg in de familie van Limburgse wijnen.

Hij wacht dus alleen nog op een pakkende naam en aantrekkelijk etiket.
Tot 31 juli zijn al jouw voorstellen welkom. Verzin jij de beste naam? Dan krijg je 1.000,00 euro. Voor het mooiste etiket ligt er zelfs 1.500,00 euro te wachten.

Het wedstrijdreglement vind je op de website van het Proefcentrum Fruitteelt.