Gastredacteurs Daan en Sander

Daan en Sander (Radio 2) bezoeken deze zomer àlle Limburgse gemeentes

maandag, 02 juli 2018

Vanaf vrijdag 22 juni nemen Radio 2 Limburg-reporters Daan en Sander onze facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie zijn Daan en Sander?

Sander Beusen uit het prachtige Zichen-Zussen-Bolder (Riemst) is eindredacteur en regisseur van Start Je Dag bij Radio 2 Limburg.

Sander: “Limburg is rust voor mij. Ik hou erg van grote en drukke steden, maar wonen in het groene Riemst is ideaal om de drukte van alledag te ontlopen. Ik kan er lezen, tuinieren en genieten.”

Daan Masset uit Hasselt is presentator bij Radio 2.

Daan: “Limburg is altijd thuiskomen en vakantie tegelijk. Van duinenlandschappen, over mijnterrils tot het glooiende zuiden; het is hier gewoon mooi. In het drukke leven van vandaag, is onze provincie de ideale plek om te onthaasten en te genieten.”

Op bezoek in àlle Limburgse gemeenten

Daan en Sander gaan deze zomer op bezoek in élke Limburgse gemeente. Elke werkdag tussen 12 en 13 u. maken ze radio vanuit hun mobiele radiostudio en praten ze met jan-en-alleman. Ze gaan ook op zoek naar “de bronsgroene held” van de dag; een fiere Limburger die de Limburgse gezelligheid, vriendelijkheid en samenhorigheid uitstraalt. Ze bijten de spits af op maandag 2 juli. Al deze verhalen delen ze op onze facebookpagina www.facebook.com/limburgsymbool

Maak elke dag van de zomer kans op een prijs

Er is nog meer! Beantwoord de vraag van de dag – die natuurlijk over Limburg gaat - op de website van Radio 2 Limburg en maak kans op een mooie prijs. De wedstrijd start op 2 juli.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.