De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
In welke stad willen wij leven? Dag van de mobiliteitsprofessional - 2 oktober 2018 Genk

Dag van de Mobiliteitsprofessional op 2 oktober 2018 in Genk

donderdag, 05 juli 2018

Op dinsdag 2 oktober 2018 organiseren de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), de Vlaamse overheid en de stad Genk de Dag van de Mobiliteitsprofessional. Met dit congres richten zij zich naar al wie professioneel of als vrijwilliger bezig is met mobiliteit, ruimtelijke planning en stedenbouw.

Genk is geen stad zoals andere steden in Vlaanderen. Haar atypische industriële verleden en verspreide structuur vragen om een gedurfde ruimtelijke visie en een nieuw stedelijk model. Deze ambitieuze rasterstad deelt daarom haar wijkgerichte mobiliteitsaanpak tijdens de Dag van de Mobiliteitsprofessional.

Aan de slag rond mobiliteit en stadsplanning

De Dag van de Mobiliteitsprofessional is het leer- en netwerkevent voor al wie professioneel of als vrijwilliger bezig is met mobiliteit, ruimtelijke planning en stedenbouw. Na een plenair programma ga je te voet, fietsend of met het openbaar vervoer op ontdekking in Genk. Hier doe je ongetwijfeld frisse ideeën op waarmee je nadien aan de slag kunt rond het mobiliteitsbeleid en ruimtelijke planning in jouw gemeente of stad. Afsluiten doen we met een boeiend debat met de Vlaamse bouwmeester en een receptie.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via www.dagvandemobiliteitsprofessional.be. Doe je dit voor 10 september, dan krijg je bovendien 25 euro korting.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.