De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Denk mee en win - Help ons om deze website te verbeteren en maak kans op een leuke prijs

Denk mee over de toekomst van de website "limburg.be" en win een leuk geschenk!

vrijdag, 27 juli 2018

Start de enquête!

Het provinciebestuur bereidt de bouw voor van heel vernieuwde digitale communicatie. Met een reeks enquêtes willen we in kaart brengen waarvoor een bezoeker onze websites gebruikt. Zo kunnen we straks de inhoud en de structuur beter afstemmen op de noden en wensen van de bezoekers. En hoe meer ingevulde enquêtes, hoe duidelijker ons beeld!

Mogen wij vijf minuutjes van jouw tijd benutten om vier vragen in te vullen?

Wie weet win jij dan wel een pakket met Limburgs lekkers. We verloten één pakket onder elke 50 personen die hun e-mailadres achterlaten.

Jouw e-mailadres gebruiken we enkel om contact met jou op te nemen als je wint. De enquête is immers anoniem. De gegevens die we verzamelen worden niet aan persoonlijke gegevens (zoals ip-adres of e-mailadres) gekoppeld.
Op www.limburg.be/privacybeleid vind je meer info over het privacybeleid van de provincie Limburg en jouw rechten hieromtrent.  
  
Surf dus snel naar de enquête. Met slechts vijf minuten van jouw tijd en een beetje denkwerk help je mee aan de bouw van onze digitale communicatie. Je kunt deelnemen tot en met vrijdag 17 augustus 2018.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.