Keukenpersoneel en medewerkers Volkstehuis laden de waren in de auto

Geen voedselverspilling in het Provinciehuis

dinsdag, 20 oktober 2020

Ook het provinciebestuur van Limburg werkt, net zoals andere organisaties, tijdens de coronapandemie op een andere manier ... vele medewerkers werken van thuis uit, waardoor de producten van het Personeelsrestaurant niet tijdig kunnen opgebruikt worden.

De medewerkers van het Personeelsrestaurant waren zich hiervan bewust en kozen, in samenspraak met de deputatie, om de nog bruikbare kruiden, rijst, sauzen, ... te schenken aan Het Volkstehuis. Dit sociaal restaurant kan de producten verder verwerken voor hun vervaldatum bereikt is.

Het Volkstehuis biedt steun en onderdak aan vele Limburgers in moeilijkheden - ook door corona. Een échte veilige “haven” aan de haven.

Bekijk de video op www.facebook.com.

Volg ons op www.instagram.com.