Word cloud

Dankjewel!

maandag, 29 april 2019

Bedankt voor de 50 ideeën, 96 reacties en 380 stemmen op www.welklimburgwiljij.be!

Met ons platform www.welklimburgwiljij.be verzamelden we in 2018 heel wat ideeën die interessant of nuttig kunnen zijn voor de opmaak van het Beleidsplan Ruimte Limburg. De inhoud van de verzamelde ideeën varieert sterk. Het resultaat is een bonte en veelzijdige verzameling van ideeën en meningen. Ze kunnen gezien worden als een weerspiegeling van bezorgdheden die leven in Limburg.

We verzamelden ze allemaal in één document dat je kunt nalezen via deze link naar onze site. De algemene inzichten worden meegenomen in de verdere opmaak van het Beleidsplan Ruimte Limburg.

Hoe gaan we nu verder?

Op 20 maart 2019 nam de provincieraad de officiële startbeslissing voor de opmaak van het Beleidsplan Ruimte Limburg en formuleerde ze de eerste krijtlijnen om verder over na te denken. Deze krijtlijnen zijn nog maar een eerste aanzet.

Jullie kunnen zelf bijdragen aan de verdere uitwerking van het Beleidsplan Ruimte Limburg door suggesties en bedenkingen met ons te delen op www.welklimburgwiljij.be!